1 month ago.

Personlige vilkår skal stadig aftales med den fire gange Champions League-vinder, der tilsyneladende leder efter en ny test væk fra Spanien.

Senere tirsdag offentliggjorde Madrid en erklæring på vegne af Perez, hvor han hævdede, at lyden var lækket på grund af hans engagement i at promovere det nyligt mislykkede europæiske Super League -projekt. Polen VM 2022 Landsholdstrøje

Ny ankomst David Alaba kan også operere i forsvaret efter at have spillet en alsidig rolle med den tidligere klub Bayern München.

Ungarn VM 2022 Landsholdstrøje

Den alternative position kunne få Solskjær til at slå til i Real Madrid midt i voksende spekulationer om, at deres første defensive duo Sergio Ramos og Raphael kunne være på vej ud.

Rapporten siger, at Zidane efter chock -nederlaget til Cadiz holdt sine spillere bag i omklædningsrummet for at komme til roden af ​​deres aktuelle problemer.

La Liga -titanerne er nu på tredjepladsen i tabellen med kun et spil at spille. Hvis de ikke slår Borussia Mönchengladbach i deres afgørende opgør, ender de enten i Europa League eller dropper helt ud af Europa.